Safety Razorin käyttö - Näillä ohjeilla pääset alkuun!

Oletko juuri vaihtanut Safety Razorin käyttöön? Ihmetteletkö, kuinka terä vaihdetaan? Kerromme, kuinka aloitat kesto sheiverin käytön!

 

 

MIKÄ ON SAFETY RAZOR?

Safety Razor on kestävä vaihtoehto perinteisiin kertakäyttöisiin sheivereihin verrattuna. Sinun ei tarvitse muuta kuin vaihtaa teräksiset terät silloin tällöin, jotka kierrätetään helposti metallinkeräykseen. Safety Razor on käyttökokemukseltaan hellävarainen ja laadukas, kun löydät oikean otteen. Se sopii naisille ja miehille kaikkeen karvanpoistoon.

KUINKA SAFETY RAZORIA KÄYTETÄÄN?

Niille, joilla ei ole kokemusta Zero Waste sheivauksesta vielä, ei tarvitse ujostella! Nimittäin kestohöylällä sheivaaminen on helppoa ja mukavaa. Pitele vain kahvaa sormenpäillä ja anna höylän painon liukua ihosi päällä. Muista, että Safety Razorin käyttö ei vaadi painetta!

SAFETY RAZOR TERÄN VAIHTO:

1. Pidä sheiveriä ylösalaisin ja pyöritä ensin varsi irti sheiveristä (suosittelemme pitämään sheiverin päätä pyyhkeellä, jotta et osu terään).

2. Avaa pää niin että sinulla on alla olevan kuvan mukaisesti purettu sheiveri.

 

Safety Razor purettu terällä

 

3. Pidä ruuvillista yläosaa ylösalaisin, laita terä ruuvin läpi päälle (varo teräviä reunoja), ja laita alaosa takaisin paikalleen edellisten päälle (kupera puoli terän päälle). Lopputulos pitäisi näyttää tältä:

 

Safety Razor pää koottuna

 

4. Lopuksi kierrä varsi takaisin paikoilleen tiukasti (käytä jälleen pyyhettä). Terän vaihto video löytyy Instagram tililtämme täältä.

Butterfly Safety Razorin tapauksessa pystyt yksinkertaisesti asettamaan terän sheiverin päähän kiertämällä varren alaosaa myötäpäivää, jolloin hattuosa aukeaa. Vaihda terä avonaiseen hattuun ja sulje hattu kiertämällä varren alaosaa vastapäivään. Näin vaihdetaan meidän Pinkki Shaver. Videon löydät Instagram tililtämme täältä.

On sanomattakin selvää, että muoviset kertakäyttösheiverit kuormittavat ympäristöä, sillä niitä pitää jatkuvasti ostaa lisää, joka lisää jätteen määrää. Lisäksi, muovisia kertakäyttösheivereitä ja niiden vaihtopäitä ei pysty kierrättää, sillä niissä on muovia sekä terästä sekaisin. Sano siis heipat kertakäyttösheivereille ja superkalliille vaihtopäille (huh!) ja vaihda pitkäikäiseen ja ympäristöystävälliseen teräs kestohöylään.

Sheivaus -sivultamme löydät erilaiset ekologiset sheiverit perinteisestä teräs Safety Razorista ruusunkultaiseen Butterfly Safety Razoriin sekä erilaisiin aloittelijakokoelmiin. 

 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista