Edullinen toimitus alk. 4,90€ - Ilmainen yli 100€ tilauksille - Tuotteet saapuvat 1-3 arkipäivän kuluessa

Tietoa meistä

Plastic Free Picks:in tarkoituksena on olla sinun henkilökohtainen kauppapaikkasi muovittomille kesto-ostoksille. Haluamme tukea sinua kestävämmän elämän omaksumisessa tarjoamalla muovittomia kestotuotteita vaivattomasti ja nopeasti yhden kanavan kautta. Sivuiltamme löydät muovittomia zero waste päivittäistavaroita keittiö- ja kodintaloustuotteista hygieniaan ja kosmetiikkaan.

Maapallomme ei kestä nykyistä kulutustahtiamme sekä lisääntyvää muovin käyttöä. Tavoitteenamme on vähentää kertakäyttöisen muovin kulutusta sekä jätteen määrää ja edistää kestävämpää kulutusta helpottamalla vaihtoehtoisten tuotteiden saatavuutta. Muovittomien tuotteiden verkkokaupat ovat yleistyneet maailmalla, ja pyrimme myös edistämään suomalaisten muovittomien tuotteiden myyntiä maailmanlaajuisesti.

Tuotevalikoiman suhteen huomioimme muovittomuutta,  uudelleenkäytettävyyttä, hävitettävyyttä, vastuullisuutta, eettisyyttä sekä kotimaisuutta. Pyrimme valitsemaan 100% muovittomia tuotteita valikoimaamme. Joissain tapauksissa meidän täytyy kuitenkin punnita tuotteiden pitkäikäisyyttä sekä uudelleenkäytettävyyttä, ja siksi saatamme hyväksyä pieniä määriä muovia tapauksissa joissa muovitonta vaihtoehtoa ei ole vielä olemassa. Kerromme tuotetiedoissa tuotteen ominaisuuksista ja miksi tuote on valikoimassamme. Pyrimme läpinäkyvyyteen ja muovittomuuteen läpi toimitusketjumme. Suosimme muovittomia pakkausmateriaaleja ja käytämme valmistajien lähettämiä pakkauksia uudelleen. Blogistamme löydät myös vinkkejä muovittomaan ja ympäristöystävälliseen elämiseen.

Me uskomme vahvasti että jokainen voi vaikuttaa ympäristövastuullisilla arjen valinnoilla. Kestäviä kulutusratkaisuja tekemällä voimme vaikuttaa myös päivittäistavarakauppojen tuotevalikoimaan. Me haluamme edistää muovittomien kestotuotteiden valmistusta ja saatavuutta, ja toivomme pysyvää muutosta kohti kestävämpää ja vastuullisempaa kulutusta.

Otamme mielellämme vastaan kommentteja, tuote-ehdotuksia ja vinkkejä ympäristöä säästävään elämäntapaan. Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Tervetuloa kohti muovitonta elämäntapaa!

Rebecca & Co

 

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa ja pysyt kuulolla uutuuksista sekä saat vinkkejä kestävämpään elämiseen!

 

Scandic Plastic-Free Oy

Y-tunnus: 2948449-1

Sähköposti: info@plasticfreepicks.com

Puh: +358 400 488 014