Edullinen toimitus alk. 4,90€ - Ilmainen yli 100€ tilauksille - Tuotteet saapuvat 1-3 arkipäivän kuluessa

Tietoa meistä

Moikka! Nimeni on Rebecca - Plastic Free Picks:in perustaja - ja olevan aivan innoissani, että löysit verkkokauppamme!

Plastic Free Picks on muovittomuuden ja Zero Waste aatteen inspiroimana luotu kotimainen verkkokauppa, jonka tarkoituksena on tukea sinua kestävämmän elämän omaksumisessa. Tavoitteenamme on vähentää kertakäyttöisen muovin kulutusta sekä jätteen määrää ja edistää kestävämpää kulutusta helpottamalla vaihtoehtoisten tuotteiden saatavuutta. Valikoimamme koostuu pääosin arjen kestotuotteista, jotka ovat suunniteltu kestämään pidempää käyttöä, ja joiden avulla pystyt vähentää turhan muovin sekä jätteen määrää elämässäsi.

Plastic Free Picks perustaja

Plastic Free Picks lähti liikkeelle vuonna 2018, palattuani Suomeen parinvuoden ulkomailla asumisen jälkeen. Innokkaana surffaajana näin muovijäteongelman ja kuinka maapallomme ei yksinkertaisesti kestä nykyistä kulutustahtiamme sekä lisääntyvää muovin käyttöä. Mietin omaa vaikutustani globaaliin jäteongelmaan ja tarkastelin omia kulutustottumuksiani. Järkytyin, kuinka paljon turhaa muovia  kulutin omassa arjessani - täysin tiedostamatta! Siitä syttyi suuri palo löytää tapoja vähentää omaa muovin käyttöäni sekä jätemäärää. Huomasin kuinka muovin ja kertakäyttöisyyden välttely vaati aikaa, vaivaa ja salapoliisityötä, sillä kertakäyttöisyydestä ja muovista on tehty helppo oletusvalinta. Päätin siis tarttua toimeen avaamalla Plastic Free Picks -verkkokaupan tarjotakseen kaikille mahdollisuuden tehdä kestävämpiä valintoja! :)

 

Sivuiltamme löydät muovittomia zero waste päivittäistavaroita keittiö- ja kodintaloustuotteista hygieniaan ja kosmetiikkaan. Tuotevalikoiman suhteen huomioimme muovittomuutta, uudelleenkäytettävyyttä, luonnollisuutta, hävitettävyyttä, vastuullisuutta, eettisyyttä sekä kotimaisuutta:

  • Pyrimme valitsemaan 100 % muovittomia tuotteita valikoimaamme. Joissain tapauksissa meidän täytyy kuitenkin punnita tuotteiden pitkäikäisyyttä sekä uudelleenkäytettävyyttä, ja siksi saatamme hyväksyä muovin käytön jos muovitonta vaihtoehtoa ei ole vielä olemassa.
  • Pyrimme läpinäkyvyyteen läpi toimitusketjumme ja kerromme tuotetiedoissa tuotteen ominaisuuksista sekä sen ostovaikutuksista.
  • Suosimme muovittomia pakkausmateriaaleja, käytämme valmistajien lähettämiä pakkauksia uudelleen, ja vältämme turhaa jätettä toiminnassamme.
  • Valikoimamme kosmetiikkatuotteissa vältämme mikromuovia ja suosimme luonnollisuutta sekä eläinkokeettomia tuotteita.
  • Suosimme kotimaisuutta ja pyrimme edistämään suomalaisten muovittomien Zero Waste tuotteiden myyntiä maailmanlaajuisesti.

Uskomme vahvasti, että jokainen voi vaikuttaa ympäristövastuullisilla arjen valinnoilla. Suuret muutokset syntyvät arjen pienistä teoista! Kestäviä kulutusratkaisuja tekemällä voimme vaikuttaa myös päivittäistavarakauppojen tuotevalikoimaan. Haluamme edistää muovittomien kestotuotteiden valmistusta ja saatavuutta, ja toivomme pysyvää muutosta kohti kestävämpää ja vastuullisempaa kulutusta.

Otamme mielellämme vastaan kommentteja, tuote-ehdotuksia ja vinkkejä ympäristöä säästävään elämäntapaan. Ota meihin yhteyttä! 

Tervetuloa kohti kestävämpää elämäntapaa!

- Rebecca & Co

 

Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa ja pysyt kuulolla uutuuksista sekä saat vinkkejä kestävämpään elämiseen! 

 

Scandic Plastic-Free Oy

Y-tunnus: 2948449-1

Sähköposti: info@plasticfreepicks.com

Puh: +358 400 488 014