Edullinen toimitus alk. 4,90€ - Ilmainen yli 100€ tilauksille - Tuotteet saapuvat 1-5 arkipäivän kuluessa - HUOM! Postin lähetyksillä mahdollisia muutaman päivän viiveitä Postin lakon vuoksi. Matkahuollon toimitukset saatavilla.

Tietoa meistä

Plastic Free Picks:in tarkoituksena on olla sinun henkilökohtainen kauppapaikkasi muovittomille ostoksille. Haluamme auttaa sinua löytämään ekologisia muovittomia tuotteita vaivattomasti ja nopeasti yhden kanavan kautta. Sivuiltamme löydät muovittomia päivittäistavaroita keittiö- ja kodintaloustuotteista hygieniaan ja kosmetiikkaan.

Uskomme että olemme kaikki yhä valveutuneempia muovijäte ongelmasta ja tavoitteenamme on vähentää muovin käyttöä helpottamalla vaihtoehtoisten tuotteiden saatavuutta. Muovittomien tuotteiden verkkokaupat ovat yleistyneet maailmalla, ja pyrimme myös edistämään suomalaisten muovittomien tuotteiden myyntiä maailmanlaajuisesti.

Pyrimme valitsemaan 100% muovittomia tuotteita valikoimaamme. Joissain tapauksissa meidän täytyy kuitenkin punnita tuotteiden pitkäikäisyyttä sekä uudelleenkäytettävyyttä, ja siksi saatamme hyväksyä pieniä määriä muovia tapauksissa joissa muovitonta vaihtoehtoa ei ole vielä olemassa. Kerromme tuotetiedoissa tuotteen ominaisuuksista ja miksi tuote on valikoimassamme. Pyrimme läpinäkyvyyteen ja muovittomuuteen läpi toimitusketjumme. Suosimme muovittomia pakkausmateriaaleja ja käytämme valmistajien lähettämiä pakkauksia uudelleen. Blogistamme löydät myös vinkkejä muovittomaan ja ympäristöystävälliseen elämiseen.

Me uskomme vahvasti että jokainen voi vaikuttaa ympäristövastuullisilla arjen valinnoilla. Kestäviä kulutusratkaisuja tekemällä voimme vaikuttaa myös päivittäistavarakauppojen tuotevalikoimaan. Me haluamme edistää muovittomien tuotteiden valmistusta ja saatavuutta, ja toivomme pysyvää muutosta kohti ympäristöystävällisempää kulutusta.

Otamme mielellämme vastaan kommentteja, tuote-ehdotuksia ja vinkkejä ympäristöä säästävään elämäntapaan.

Tervetuloa kohti muovitonta elämäntapaa!

Rebecca & Co

 

Scandic Plastic-Free Oy

Y-tunnus: 2948449-1

Sähköposti: info@plasticfreepicks.com