Edullinen toimitus alk. 4,90€ - Ilmainen yli 100€ tilauksille - Tuotteet saapuvat 1-5 arkipäivän kuluessa

Tietosuojaseloste

Tämän tietosuojaselosteen tarkoituksena on kuvata mahdollisimman selkeästi ja ymmärrettävästi, miten Scandic Plastic-Free Oy (jäljempänä “me”)  kerää, käsittelee ja säilyttää asiakas- ja henkilötietoja henkilötietolain ja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Rekisterinpitäjä: Scandic Plastic-Free Oy

Y-tunnus: 2948449-1

Sähköposti: info@plasticfreepicks.com

Puh: arkisin klo 8-16 +358 400 488 014

Postiosoite: Saunarannankuja 3, 02330 Espoo

 

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME?

  • Kun ostat jotain verkkokaupastamme, osana osto- ja myyntitapahtumaa keräämme tietoja, kuten nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Kun selaat verkkokauppaamme, saamme automaattisesti tietoomme selaamisen käyttämäsi laitteen IP-osoitteen, käyttämäsi internet-selaimen ja käyttämäsi laitteen käyttöjärjestelmän.
  • Tilatessasi asiakkaille suunnatun uutiskirjeemme, keräämme sähköpostiosoitteesi uutiskirjeen lähettämistä varten.
  • Mikäli saamme sinulta luvan, saatamme lähettää sinulle sähköposteja, jotka koskevat verkkokauppaamme, uusia myytäviä tuotteitamme sekä muita kauppaan liittyviä päivityksiä.
  • Voit halutessasi koska vain poistua postituslistaltamme. Mahdollisuus tähän on meiltä saapuneiden sähköpostien yhteydessä tai ottamalla yhteyttä meihin meilitse.
  • Kuten monet muut verkkosivut, mekin käytämme "cookieita" eli evästeitä. Ne parantavat asiointiasi sivuillamme ja keräävät tietoa kävijöistä ja käyntimääristä verkkosivullamme. Ole hyvä ja tutustu paremmin evästeisiin myöhemmin tässä tietosuojalausekkeessa.

 

MITEN SAAMME SINULTA LUVAN KERÄTÄ TIETOJA?

  • Kun annat meille henkilötietojasi verkkokaupassa asioidessasi (esimerkiksi varmennat luottokorttisi, teet tilauksen, valitset toimitustavan tai palautat tilaamasi tuotteen) oletamme täten, että hyväksyt sen, että keräämme henkilötietosi.
  • Jos tarvitsemme henkilökohtaisia tietoja johonkin muuhun kuin edellä mainittuihin toimiin, kuten esimerkiksi markkinointiin, kysymme sinulta lupaa joko suoraan tai annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä antamasta tietoja.

 

MITEN VOIT KIELTÄÄ MEITÄ KÄYTTÄMÄSTÄ TIETOJASI?

  • Sen jälkeen kun olet jo antanut meille luvan käyttää tietojasi, tai olet suostunut esimerkiksi ottamaan vastaan sähköpostimarkkinointia, voit muuttaa mieltäsi. Voit peruuttaa suostumuksesi antaa meidän ottaa sinuun yhteyttä, kerätä, käyttää tai luovuttaa tietoja sinusta. Voit peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä meihin info@plasticfreepicks.com.
  • Voimme luovuttaa henkilötietosi eteenpäin mikäli laki vaatii, tai mikäli sinä loukkaat verkkokauppamme tietosuojalauseketta.

 

MINNE TALLENNATTE KERÄÄMÄNNE TIEDOT?

  • Verkkokauppa-alustamme on Shopify Inc. Shopify tarjoaa meille verkkokauppa-alustan, jolla myymme tuotteita ja palveluita sinulle.
  • Asiakkaistamme kerätyt tiedot tallentuvat Shopifyn tietojärjestelmään, tietokantoihin ja Shopify verkkokauppa-alustan tallennustilaan. Tietosi on turvassa, sillä ne on tallennettu palomuurin taakse. Lisätietoja Shopifyn tietosuojasta löydät täältä (englanniksi) sekä tietojenkäsittelystä täältä (englanniksi).
  • Säilytämme henkilötietojasi niin pitkään kuin käsittelyperusteen kannalta on tarpeen.
  • Jos tilaat uutiskirjeemme, yhteystietojasi säilytetään niin kauan kuin haluat ottaa vastaan uutiskirjeen.

 

MITEN TURVAAMME VERKKOKAUPASSAMME KÄYVIEN VIERAILIJOIDEN TIEDOT?

  • Suojataksemme henkilökohtaiset tietosi, teemme kohtuullisia varotoimia ja noudatamme alan parhaaksi todettuja käytäntöjä varmistaaksemme, etteivät henkilötiedot vaarannu, ettei niitä käytetä väärin, niihin ei päästä käsiksi tai paljasteta, muuteta tai tuhota.
  • Jos annat meille henkilökohtaisia tietojasi, tiedonsiirto salataan käyttäen suojattua SSL-protokollatekniikkaa. Noudatamme PCI-DSS-vaatimuksia ja käytämme muita alalla yleisesti hyväksyttyjä standardeja.

 

KÄYTÄMMEKÖ EVÄSTEITÄ?

  • Kyllä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita sivusto tai palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi tallennustilaan selaimesi avulla (mikäli olet sallinut tämän toiminnon). Evästeet antavat sivustolle tai palveluntarjoajalle mahdollisuuden tunnistaa vierailijan käyttämä selain, sekä kerätä tietyntyyppistä tietoa. Evästeet esim. auttavat sivustoa muistamaan ja käsittelemään ostoskoriin jättämäsi tuotteet.
  • Evästeet lisäksi auttavat meitä ymmärtämään kiinnostuksenkohteitasi sivustolla edellisiin tai nykyiseen vierailuusi perustuen. Näin voimme palvella sinua paremmin verkkokaupassamme. Käytämme evästeitä myös saadaksemme parempaa ja tarkempaa tietoa sivustollamme tapahtuvasta liikenteestä ja vuorovaikutuksesta. Näin voimme tarjota entistä parempaa verkkokauppakokemusta tulevaisuudessa.
  • Käytämme evästeistä saamiamme tietoja markkinoinnin parempaan kohdentamiseen.
  • Shopify verkkokauppa-alustan evästeiden käytöstä voit lukea lisää täältä (englanniksi).

 

KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT JA LINKIT

  • Käytämme erilaisia IT-palveluita ja -järjestelmiä ja joissakin säilytetään ja käsitellään henkilötietoja. Tällöin huolehdimme henkilötietojen turvallisuudesta ja yksityisyyden suojasta kaiken tällaisen käsittelyn aikana.
  • Tavanomaisessa tilanteessa, kolmannen osapuolen toimijat keräävät, käyttävät ja esittävät asiakastietoja ainoastaan niiden tarpeen vaatimissa rajoissa. Tämä mahdollistaa kolmannen osapuolen toimijan tarjoaman palvelun parhaan käytön.
  • Sisäisesti käsittelemme asiakastietoja toiminnanohjausjärjestelmässämme sekä asiakashallinta- ja markkinointijärjestelmässämme.
  • Jotkin kolmannen osapuolen toimijat, kuten maksunvälityspalveluntarjoajat ja muut maksutapahtuman suorittajat, käyttävät omia tietosuojalausekkeitaan. Jotta maksutapahtumat voivat toteutua, meidän on annettava tapahtumia varten tarvittavat tiedot. Annettuihin tietoihin pätevät maksutapahtuman ajan kolmannen osapuolen tietosuojalausekkeet. Maksunvälityspalvelumme Paytrailin tietosuojaselosteeseen pääsee tutustumaan täältä.
  • Käytämme ulkoisia toimittajia, kuten Googlee ja Facebookia, verkkosivustojemme personointiin ja käyttötottumusten analysointiin. Saatamme käyttää myös personointia mainonnassamme sosiaalisen median kanavissa. Esimerkiksi uutiskirjeen tilaajana saatamme kohdentaa mainontaa sinulle Facebookissa, jolloin Facebook toimii tietojen käsittelijänä. Googlen tietosuojaselosteen pääsee tästä ja Facebookin tästä (englanniksi).
  • Käytämme personointia myös mainonnassamme
  • Huomaathan, että jotkin palveluntarjoajat voivat sijaita muulla lainkäyttöalueella kuin verkkokauppamme, jossa asioit. Jos päätät käyttää kolmannen osapuolen palveluita, joka sijaitsee eri lainsäädäntöalueella kuin käyttämäsi verkkokauppa, tietojasi saatetaan käyttää kyseisen palveluntarjoajan alueen lain piirissä.
  • Kun poistut sivustoltamme kolmannen osapuolen sivustolle tai sovellukseen, et ole enää verkkokauppamme tietosuojalausekkeen tai käyttöehtojen piirissä.

 

MUUTOKSET TIETOSUOJALAUSEKKEESEEMME

  • Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta koska vain, joten ole hyvä ja käy aika ajoin tarkistamassa, onko tähän lausekkeeseen tehty muutoksia. Kun tähän tietosuojalausekkeeseen tehdään tarkennuksia tai muutoksia, ne astuvat voimaan välittömästi. Jos tietosuojalausekkeeseen tulee merkittäviä muutoksia, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme.
  • Jos verkkokauppamme yhdistyy tai tulee toisen yrityksen ostamaksi, henkilötietosi saatetaan siirtää tässä yhteydessä uusille omistajille, jotta verkkokauppamme voi edelleen myydä sinulle tuotteita.
  • Tätä tietosuojalauseketta on muokattu viimeksi 17.1.2018.

 

KYSYMYKSET JA PALAUTE

  • Jos tahdot päästä käsiksi, korjata, saada haltuusi tai poistaa sinua koskevia tietoja, mitä sivustomme on sinusta kerännyt, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse info@plasticfreepicks.com.

 

Scandic Plastic-Free Oy