Edullinen toimitus alk. 4,90€ - Ilmainen yli 80€ tilauksille - Tuotteet saapuvat 2-5 arkipäivän kuluessa

Toimitus- ja palautusehdot

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Scandic Plastic-Free Oy verkkokauppa (Y-tunnus 2948449-1, ALV-tunnus FI29484491). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.plasticfreepicks.com. Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, joten tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Kaikki verkkokaupastamme tehdyt tilaukset sitovat asiakkaan voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksettuihin tilauksiin ei ole mahdollista lisätä tai poistaa tuotteita ja toimitustapaa ei ole myöskään mahdollista vaihtaa jälkikäteen.

Toimitusaika

Tuotteet käsitellään jokaisena arkipäivänä ja postitetaan pääsääntöisesti 1-2 täyden arkipäivän kuluttua tilauksen tekemisestä. Mikäli toimitusaika syystä tai toisesta kestää normaalia pidempää, ilmoitamme asiakkaalle asiasta sähköpostitse tai puhelimitse.

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskuluihin sisältyy posti- ja pakkauskulut. Toimituskulut pohjautuvat tuotteiden painoon ja kokoon, ja rahastetaan tuotteen oston yhteydessä. Yhteenlasketut toimituskulut näkyvät ostoskorin kassalla.

Tarjoamme asiakkaillemme seuraavat toimitustavat:

  Posti Pikkupaketti – 4,90 € / yli 80 € tilauksissa 0 €

  • Pienet, alle 3 cm paksuiset ja alle 2 kg painavat lähetykset.
  • Lähetys jaetaan arkipäivisin postilaatikkoon/-luukkuun - jos paketti on liian kookas se toimitetaan noudettavaksi lähimpään postiin.
  • Kuljetusaika 2-3 arkipäivää.
  • Pikkupaketissa on kevytseuranta eli lähettäjä näkee lähetysten seurannasta milloin paketti on Postin prosessissa.
  • Jos vastaanottaja ei nouda lähetystä postista 7 vuorokauden kuluttua, lähetys palautetaan lähettäjälle. Scandic Plastic-Free Oy:lla on oikeus periä palautuksesta aiheutuneet kulut 5,40€.
  • Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green-lähetyksenä.

  Postipaketti – 0-2 kg 4,90 € / 2-10 kg 7,00 € / 10-15 kg 8,60 € / yli 80 € tilauksissa 0 €

  • Nouto lähimmästä Postin toimipisteestä, pakettiautomaatista (Smartpost) tai noutopisteestä.
  • Perillä pääsääntöisesti lähettämistä seuraavana työpäivänä, ma-la klo 19 mennessä.
  • Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksen kautta pakettisi etenemistä.
  • Saat viestin kun paketti on noudettavissa. Smarpostin tapauksessa tekstiviesti sisältää koodin lokeron avaamista varten.
  • Nouto toimi- tai noutopisteestä toimii esittämällä saapumisilmoituksen / lähetystunnuksen ja henkilöllisyystodistuksen.
  • Palvelupisteessä ja pakettiautomaateissa paketin säilytysaika on 7 vrk. Lähetys palautetaan lähettäjälle jos sitä ei noudeta säilytysajan päätyttyä.
  • Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Green-lähetyksenä.

  Posti Express -paketti – 0-5 kg 8,80 € / 5-15 kg 9,90 € / yli 80 € tilauksissa 0 €

  • Lähetys toimitetaan ma-pe välisenä aikana seuraavaksi arkipäiväksi klo 16:00 mennessä joko lähimpään Postin pakettiautomaattiin (Smartpost) tai haluamaasi osoitteeseen työpaikalle tai kotiin.
  • Voit seurata OmaPosti-mobiilisovelluksen kautta pakettisi etenemistä.
  • Jos paketti toimitetaan Smartpostilla, saat viestin kun paketti on noudettavissa automaatista.
  • Jos paketti toimitetaan työpaikalle tai kotiin, Posti tuo tilauksesi haluamaasi osoitteeseen ma-pe klo 16 mennessä ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli et ole paikalla, voit noutaa tilauksesi saapumisilmoituksessa kerrotusta paikasta.
  • Palvelupisteessä ja pakettiautomaateissa paketin säilytysaika on 7 vrk. Lähetys palautetaan lähettäjälle jos sitä ei noudeta säilytysajan päätyttyä.
  • Toimitus ilmastoystävällisesti Posti Greenlähetyksenä.

  Matkahuolto – 0-2 kg 5,90 € / 2-10 kg 7,50 € / 10-30 kg 10,00 € / yli 80 € tilauksissa 0 €

  • Lähellä -paketti: Toimitus Matkahuollon asemalle, Matkahuolto-asiamiespisteeseen tai K-Market, R-Kioski tai muuhun myymäläpakettipisteeseen.
  • Kuljetusaika 1-3 arkipäivää.
  • Pakettia voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa: Matkahuollon lähetysseuranta
  • Vastaanottaja saa saapumisilmoituksen tekstiviestillä, kun paketti on noudettavissa.
  • Paketti noudetaan saapumisilmoituksessa ilmoitetusta toimipisteestä. Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Henkilöllisyyden voi todistaa ajokortilla, passilla tai poliisin myöntämällä henkilökortilla. Jos paketin noutaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty vastaanottaja, täytyy paketin noutajalla olla mukana henkilötodistuksensa lisäksi valtakirja.
  • Pakettia säilytetään maksutta 14 vuorokautta, jonka jälkeen noutamaton paketti palautetaan lähettäjän kustannuksella lähtöpaikkakunnan Matkahuoltoon. Scandic Plastic-Free Oy:lla on oikeus periä palautuksesta aiheutuneet kulut.

  Kotiinkuljetus – 15 €/ yli 80 € tilauksissa 0 €

  • Matkahuollon Kotijakelu: Paketti kuljetetaan vastaanottajaan kotiosoitteeseen.
  • Toimitusaika 1-3 arkipäivää.
  • Pakettia voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa: Pakettia voi seurata lähetystunnuksen avulla verkossa: Matkahuollon lähetysseuranta
  • Ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi.
  • Paketti luovutetaan henkilötodistusta vastaan. Henkilöllisyyden voi todistaa ajokortilla, passilla tai poliisin myöntämällä henkilökortilla. Jos paketin vastaanottaja on muu kuin osoitekorttiin merkitty henkilö, täytyy paketin vastaanottajalla olla henkilötodistuksensa lisäksi valtakirja.

  Toimitus Eurooppaan (Posti Parcel Connect) – 7,90-14,90€

  • Toimitus Viro, Latvia ja Liettua 0-2 kg 7,90€ ja 2-10kg 9,90€, kuljetusaika 1-3 arkipäivää
  • Toimitus Ruotsi, Saksa ja Tanska 0-2 kg 9,90€ ja 2-10kg 10,90€, kuljetusaika 2-4 arkipäivää
  • Toimitus Alankomaat, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Malta, Portugali, Puola Ranska, Slovakia, Slovenia, Tsekki, UK, Unkari 0-2 kg 12,90€ ja 2-10 kg 14,90€, kuljetusaika 4-8 arkipäivää
  • toimitusaika lasketaan työpäivinä siitä kun Suomesta on tehty maasta poistumisluenta.
  • Lähetyksen kulku ja luovutustieto on nähtävissä lähetysten seurannasta.
  • Toimitetaan perille vastaanottajalle tai noudettavaksi noutopisteestä kohdemaan totuttuun tapaan. 
  • Lähetyksen säilytysaika toimitusyrityksen tai noudettavaksi saapumisen jälkeen on 14 vuorokautta. Noutamaton paketti palautuu lähettäjälle.
  • Posti ei vastaa tullin tai viranomaisten toimenpiteiden lähetyksille aiheuttamista viivästymisistä.
  • Ei päde ilmanen toimitus yli 80 € tilauksissa

  Toimitusten pakkaaminen

  Lähetämme tuotteemme ekologisissa pakkausmateriaaleissa. Suosimme lähetyksissämme muovittomia, kierrätys- ja uusiomateriaaleja ja käytämme valmistajien lähettämiä pakkauksia uudelleen. Tästä johtuen lähetystemme pakkausmateriaalit vaihtelevat hieman. 

  Palautusehdot

  Suomen kuluttajansuojalain mukaan asiakkaalla on oikeus palauttaa ostoksensa ilmoittamalla siitä viimeistään 14 päivän kuluessa tilatun tavaran vastaanottamisesta. Emme vastaanota tai hyvitä tilauksia, joissa on mennyt yli 14 päivää tuotteen vastaanottamisesta.

  Jos haluat palauttaa tilauksesi, sinun tulee lähettää tästä viesti sähköpostilla osoitteeseen info@plasticfreepicks.com ennen peruutusajan päättymistä saadaksesi tarkemmat palautusohjeet. Sinun on ilmoitettava nimesi, osoitteesi, sekä tiedot palautettavasta tilauksesta, esim. tilausnumero ja tuotteen nimi. Vaihtoehtoisesti voit käyttää oikeusministeriön asetuksessa säädetyn mallin mukaista peruutusoikeutta koskevaa vakiolomaketta täältä. Pidäthän palautuskuittisi tallessa kunnes hyvitys on myönnetty. Tuotteen palauttaminen tai noutamatta jättäminen postista ilman palautusilmoitusta ei riitä.

  Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia tuotteita, jotka ovat verrannollisia uusiin, avaamattomiin, käyttämättömiin sekä kaupaksi käyviin tuotteisiin. Jos tuote ei vastaa edellistä kuvasta, ja/tai käsittelet tuotetta enemmän kuin sen toiminnan tai ominaisuuksien osalta on välttämätöntä, meillä on oikeus vähentää palautettavasta summasta määrä, joka vastaa arvonalennusta verrattuna tuotteen alkuperäiseen arvoon.

  Palautusoikeus ei koske seuraavia tuotteita:

  1. tuotteita, joita ei ehkä voida palauttaa terveydensuojelu- tai hygieniasyistä (esim. hygienia ja kosmetiikka tuotteet)
  2. tuotteet, jotka pilaantuvat tai vanhentuvat nopeasti
  3. aletuotteet

  Asiakas vastaa itse palautuksen lähetyskuluista. Vastaat myös tuotteen kunnosta vastaanottamisen jälkeen sekä sen säilyvyydestä kuljetuksen aikana, joten pakkaa ja pehmusta tuote huolellisesti. Saadaksesi suorittamasi tilausmaksu hyvitettyä takaisin, palautetun tuotteen on oltava alkuperäisessä pakkauksessaan ja uutta vastaavassa kunnossa.

  Vastaanotettuamme ja hyväksyttyämme palautetun tuotteen, hyvitämme tuotteen rahat viimeistään 14 päivän kuluessa samalla maksutavalla, jota käytit ostaessasi tuotteen. Palautamme myös tuotteen toimittamisesta perityt edullisimman vakiotoimitustavan mukaiset kulut. Jos olet kuitenkin valinnut muun kuin edullisimman toimitustavan, emme palauta toimitustavasta aiheutuneita ylimääräisiä kustannuksia.      

  Tuotevastuu ja vahingonkorvaukset

  Mikäli toimitus on virheellinen tai vastaanotat viallisen tuotteen, sinun on ilmoitettava asiasta meille 14 päivän sisällä sähköpostiimme info@plasticfeepicks.com. Vastaanotattuamme virheilmoituksen ratkaisemme ongelman kanssasi.

  Toimitusehtojen muuttaminen

  Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on perehdyttävä kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin ennen tilauksen tekemistä.

  Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaiseminen

  Scandic Plastic-Free Oy:n ja asiakkaan välisessä sopimussuhteessa sovelletaan Suomen lakia.

  Jos kauppasopimusta koskevaa mahdollista erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

  Sale

  Ei saatavilla

  Loppuunmyyty